TRACTARI AUTO SIBIU – REMORCARI NON-STOP

Oferim servicii prompte de tractare pentru a ne situa în topul preferintelor tale. Flota noastră este alcatuită din:

  • Autospeciala Iveco;
  • Autospeciala Mercedes Sprinter
  • Autospeciala Fiat Ducato;
  • Auspeciala Man L2000 cu macara;
  • Autospeciala Iveco 65c15 pentru remorcari auto si 7 locuri in cabina;
  • Autospeciala Renault Master cu 7 locuri;
  • Autospeciala tractari camioane Renault Magnum.

Îți stăm totodată la dispoziție cu un Jeep 4×4 echipat special pentru a ajunge in locurile greu accesibile.

Ai ramas in pana? Ai probleme cu motorul?

Avem soluția de tractare perfectă pentru orice autovehicul!

Asistenta Telefonica 24/7

Întâmpini probleme cu mașina? Indiferent de gabaritul autovehiculului sau de locație , o să  încercăm să găsim soluția ideală pentru rezolvarea problemei.

Abordabili și Accesibili

Oferim și servicii de asistentă rutieră, depanări în caz de defecțiuni minore, vulcanizare roti mobilă, alimentare cu curent electric etc.

Tractari Auto Non-Stop

Se pot transporta și remorca mai multe autovehicule simultan. Oferim sprijin în cazul defectiunilor care pot fi remediate pe loc (pana, lipsa de combustibil,etc).

Tractări utilaje

oferim servicii de TRACTARE UTILAJE. Transportăm autoturisme noi sau avariate pe platformă specială, utilaje de mic și mediu tonaj.

Servicii tractare auto

Tractari auto în Sibiu, țară sau străinătate

Tractări autoturisme

Servicii de tractare autoturisme indiferent de starea carosabilului sau de condițiile meteo. Intervenim în mod permanent oriune în Sibiu, în țară sau în străinătate  tractând până la destinație orice autoturism.

Tractari autoutilitare

Intervenim rapid ori de câte ori este nevoie de tractări în Sibiu, tractări autoutilitare de marfa sau microbuze, rezolvând problema în cel mai scurt timp și în maximă siguranță. Tratăm cu responsabilitate fiecare solicitare.

Tractari utilaje agricole

Oferim servicii de tractări utilaje agricole la standarde înalte, rezolvând într-un timp cât mai scurt posibil orice problemă care necesită tractare utilaje agricole în Sibiu, țară sau chiar și în străinătate.

Tractari utilaje construcții

Oferim servicii de tractare utilaje de construcții, avand ca scop principal transportul în condiții maxime de siguranță până la destinația dorită. Flota noastră este alcătuită din utilaje de tractare moderne, utilizate corect și sigur.

Tractari camioane

Suntem specializați și în servicii de tractări camioane și TIR-uri în Sibiu sau în țară. Tratăm cu multa seriozitate si promtitudine fiecare solicitare, dispunând de un parc complet de autoutilitare de tractare.

Tractari cu macara

Dispunem de autoutilitare cu macara, putând astfel să întervenim și în situații în care autovehiculul nu poate fi tractat ci doar ridicat și pus pe platformă. Transportul și manevrarea fiind efectuate în condiții de siguranță.

Putem transporta autoturisme, autoutilitare, camioane, semiremorci, autobuze si utilaje de pana la 6t sarcina utila. Avem parteneri in majoritatea judetelor tarii, o buna colaborare cu societatile de asigurare, service-uri auto si dealeri.

Autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita de risc a transportatorului incheiata de noi pentru suma de 80.000 euro. Consideram ca succesul este garantat de rapiditate,seriozitate si calitate serviciilor pe care vi le punem la dispoziție.

Tractari auto Sibiu

Tractari auto Alba-Iulia

Tractari auto Vâlcea

Tractari auto Mediaș